Varmista, että tulevaisuus palvelee sinua, riippumatta siitä mitä ympäristössä tapahtuu!

 

JOHDA ITSEÄSI

VALITSE TULEVAISUUTESI!

13.8 & 20.8.2020

MISTÄ VARMUUTTA EPÄVARMUUDEN KESKELLE?

Nyt on tulossa täysin uudenlainen syksy, ja niin monia huolestuttaa toimeentulo.  

Tällä hetkellä kaikille on epävarmaa mitä tulee tapahtumaan työrintamalla?  

Pysyykö työpaikka, kasvaako vai laskeeko kysyntä? Tuleeko uusi poikkeustila? 

 

Me olemme pohtineet näitä kysymyksiä samoin kuin kaikki muutkin. Tosin päätimme katsoa tilannetta eri kulmasta kuin useimmat, koska emme todellakaan jää odottelemaan ja seurailemaan tilannetta passiivisena vaan otamme aktiivisen roolin ja omistajuuden siitä miltä meidän tulevaisuus näyttää, riippumatta ympäristön myllerryksestä vaan juuri sen ansiosta! 

Mehän elämme juuri nyt sitä taloudellisen notkahduksen aikaa jolloin ne jotka toimivat, kehittävät itseään ja toimintatapojaan, ovat läpi historian olleet niitä, joiden taloustilanne ja elämän laatu eivät pelkästään pysy vakaana, vaan lähtevät nousukiitoon haastavien aikojen hyödyntämisen ansiosta.  

 

Miten sinä hyödynnät tällä hetkellä tämän ajan synnyttämän muutos momentumin? Haluamme että sinä olet mukanamme nousukiito porukassa ja siksi on äärimmäisen tärkeää että saat työkalut ja tarvittavan sparrauksen, jotta osaat pitää luottamuksen kohdallaan, itsesi energisenä ja keskittyneenä oikeisiin asioihin, jotta käytät aikasi viisaasti ja synnytät hyvää tulosta riippumatta ympäristön muutoksista. 

Hienot suunnitelmat eivät yksinomaan riitä, vaikka niitä pyörittelisi päivästä toiseen. "Mitä pitäisi tehdä" -tuskailu taas kuluttaa kaiken energian, eikä mikään edisty. Sen takia valmennusleirillä me aktivoimme sinut toimimaan ja autamme sinua luomaan rutiinit, joilla varmistetaan että saat itsesi keskittymään tärkeiden, sinulle ja ympäristöllesi arvoa tuottavien asioiden äärelle, etkä jää tuuliajolle tai tuleen makaamaan epävarmoinakaan aikoina, vaan johdat vakaasti itseäsi ja lopulta myös ihmisiä ympärilläsi! 

 

Suurin osa asiakkaistamme tulee juuri näiden samojen tavoitteiden ja haasteiden vuoksi valmennuksiimme. Ja rehellisesti sanottuna juuri nämä samat haasteet ja tavoitteet ovat saaneet meidät yrittäjän uramme aikana etsimään vastauksia valmentajilta, mentoreilta ja eri alojen huippuosaajilta.

Olemme myös itse olleet tilanteessa jossa olemme jumiutuneet, polkeneet paikallemme ja uuvuttaneet itsemme juurikin tällaisen epäselvyyden ja epävarmuuden vuoksi, joten tiedämme todella miltä se tuntuu.

Me jouduimme oppimaan kantapään kautta sen, että todelliseen muutokseen ja ennen kaikkea muutoksen suuntaamiseen haluttuun suuntaan tarvitaan sparrausta ja oikeanlaista valmennusta! 

Hyvät mentorit ja valmentajat ovat pelastaneet meidän molempien takaliston useamman kerran erilaisissa elämänvaiheissa ja nyt kun meillä on huikea vauhti päällä, kiitos mentoriemme, niin haluamme ottaa sinut mukaan nousukiitoon riippumatta siitä mitä ympäristössäsi tapahtuu tulevan syksyn ja vuoden aikana.

Joten loimme valmennuskokonaisuuden, jonka avulla saamme sinutkin aktivoitua toimintaan ja täyteen vauhtiin sekä luomaan ne tärkeät rutiinit, joilla et vain pyörittele suunnitelmia, vaan luot uudet tavat toteuttaa unelmiasi ja viedä tavoitteesi maaliin asti!

Tutustu alta valmennukseen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan lennolle, ennen kuin nousukiito starttaa...

- Heikki Harju ja Laura Nordström

Ps. Ymmärrämme, että kaiken epävarmuuden keskellä on vaikea löytää luottamusta tai luotettavia kumppaneita tulevaisuutesi varmistamiseksi ja siksi jos sinulle jää mitään kysyttävää ennen kuin rohkenet sitouttaa itsesi valitsemaan tulevaisuutesi kanssamme, niin ole meihin yhteydessä. (Yhteystietomme löydät alempaa sivulta!)

 
 

JOHDA ITSEÄSI

> Murskaat sisäiset rajoituksesi!

> Aktivoit itsesi toimintaan!

> Vapautat aikaa itsellesi ja unelmillesi!

 

TRANSFORMAATIO -viikko

> Viedään käytännöt omaan arkeen!

> Lisätään vauhtia yhdessä!

> Varmistetaan momentum maaliin asti!

TUNTEET VOIMAVARAKSI

> Vapautat itsesi negatiivisistä tunteista!

> Luot lisää voimaannuttavia tunteita!

>  Johdat omia ja ympäristösi tunteita!

JOHDA ITSEÄSI - VALITSE TULEVAISUUTESI -virtuaalinen valmennusleiri (arvo: 890,00 €)

Varmista, että tulevaisuus palvelee sinua, riippumatta siitä mitä ympäristössä tapahtuu!

 • 2 päivän virtuaalinen valmennusleiri
 • Johda tunteitasi, sisäistä tarinaasi ja toimintaasi!
 • Päivität elämänfilosofiasi menestykseen vaadittavan muottiin!
 • Opit hyödyntämään niin negatiiviset kuin positiiviset tunteet polttoaineena!
 • selkeytät mitä haluat
 • luot motivoivan toimintasuunnitelman sekä menestyjän rutiinit jolla toteutat unelmasi

Livestream päivät:

Torstai 13.8.2020 klo 9-11 ja 13-16

Torstai 20.8.2020 9-11 ja 13-16

1#BONUS: TUNTEET VOIMAVARAKSI -verkkokurssi (arvo:89,00€)

Kurssin läpi käytyäsi sinulla on käytössäsi työkalut joiden avulla:

Tunnistat ja ymmärrät omia tunteitasi paremmin ja tiedostat miten ja mistä ne syntyvät!
Pääset vapaaksi toistuvista negatiivisista tunteista!
Käännät negatiiviset tunteet voimavaraksesi!
Rakennat lisää nautinnollisia, positiivisia ja voimaannuttavia tunteita elämääsi!

2#BONUS: TRANSFORMAATIO -viikko  arvo:290,00€

 • Aamutreeni
 • Illan palautumisharjoitus
 • varmistetaan jokaisen edistyminen
 • ryhmäpaineen avulla tuloksiin
 • Henkilökohtaisen momentumin hyödyntäminen

TRANSFORMAATIO -viikko pidetään etävalmennuspäivien välissä olevalla viikolla eli pe 14.8.- ke 19.8. sinun oman aikataulusi mukaan valmennus tallenteiden muodossa. 

3#BONUS: 5 NOPEIMMALLE 30 MINUUTIN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (arvo:125,00€)

 • Murskataan viimeisetkin rajoitukset ja varmistetaan, että mikään ei estä sinua enää!

 

 Valmennusleiri koostuu seuraavasti: 

> JOHDA ITSEÄSI - VALITSE TULEVAISUUTESI -virtuaalinen valmennusleiri (arvo: 890,00 €)

> 1#BONUS: TUNTEET VOIMAVARAKSI -verkkokurssi (arvo:89,00€)

> 2#BONUS: TRANSFORMAATIO -viikko  (arvo:290,00€)

> 3#BONUS: 5 NOPEIMMALLE 30 MINUUTIN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (arvo:125,00€)

VALMENNUSTEN JA TYÖKALUJEN ARVO YHTEENSÄ: 1394,00 € 

Tilaa valmennus

100% TULEVAISUUS -takuu!

Ymmärrämme Sinun sijoituksesi - lupaamme seuraavan tuoton:

1) Sijoitat tähän valmennukseen aikaasi >> me takaamme, että tulet jo TRANSFORMAATIO -viikon aikana saamaan moninkertaisesti sijoittamasi ajan takaisin korkojen kera!

2) Sijoitat tähän valmennukseen rahaasi >> Takaamme, että tulet jo valmennuksen aikana kokemaan, miten taloudellinen sijoituksesi maksaa itsensä takaisin aikaansaamisesi aktivoituessa!

3) Sijoitat valmennukseen  energiaasi >> takaamme, että intosi, itsevarmuutesi ja energiasi JOHTAA ITSEÄSI JA VALITA TULEVAISUUTESI VÄHINTÄÄN TUBLAANTUU valmennuksen aikana!


Jos koet osallistuttuasi ensimmäiseen JOHDA ITSEÄSI - UUDISTA ELÄMÄSI -etävalmennus päivään, että se ei ylittänyt odotuksiasi ja selvästi muuta mahdollisuuksiasi uudistaa elämääsi, niin voit keskeyttää valmennuksen ensimmäisen päivän jälkeen ja pyytää sijoittamasi rahat takaisin.

Kyllä, luit oikein, jos valmennuksen heti ensimmäinen päivä ei ylitä odotuksiasi, saat sijoittamasi rahat takaisin. Ja saat silti pitää TUNTEET VOIMAVARAKSI -verkkokurssin itselläsi!

Emme siis halua, että olet ainoastaan tyytyväinen valmennukseemme osallistumisestasi.
Haluamme, että olet hämmästynyt siitä mitä tämä valmennus saa aikaan elämässäsi!

 KUN ILMOITTAUDUT VIIMEISTÄÄN SUNNUNTAINA 26.7. KLO 24:00

SAAT TÄMÄN KOKO VALMENNUSPAKETIN YHTEISHINTAAN 495,00€

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? TAI HALUATKO TILATA LASKUN YRITYKSELLESI? KYSY MEILTÄ:

> WHATSUP: +358 41462 0809 / Heikki

> EMAIL: [email protected]

 

VARAA PAIKKASI SIIRTYMÄLLÄ TILAUS SIVULLE ALLA OLEVASTA LINKISTÄ . TILATTUASI VALMENNUKSEN SAAT HETI KÄYTTÖÖSI TUNTEET VOIMAVARAKSI -verkkokurssin ja alat heti vapauttaa kykyäsi VALITA TULEVAISUUTESI!

Tilaa valmennus!

Mitä valmennuksen läpi käyneet kertovat?

"Olin jo pidemmän aikaa miettinyt millä saisin itseni tarttumaan isojen ja osin vastenmielistenkin asioiden hoitamiseen. Monia asioita olin jo visioinut tulevaisuuteen ja tehnyt töitä henkisen hyvinvointini kanssa. Nyt tarvittiin ikäänkuin klousaus asioille ja ne työkalut millä päästä tuumasta toimeen! Sekä luoda selkeitä rutiineja omaan toimintaan tulevaisuutta ajatellen. Koulutuksen kokonaisuudet oli jaoteltu sopiviksi paloiksi meitä ryhmäläisiä tarkalla korvalla kuunnellen ja uusia hyödyllisiä oivalluksia asioiden toteuttamiseen tulikin monia. Ryhmän henki oli aivan erityisen lämmin, kannustava ja luotettava. Kiitos valtavasti Heikki ja Laura tästä mahdollisuudesta."

Mari Vahertimo
Meijeriteknikko, Valio

Tutustu meihin...

Heikki Harju

Heikin intohimo on löytää ihmisten todelliset vahvuudet ja mahdollistaa läpimurtoja joiden avulla he nousevat välittömästi seuraavalla tasolle ja alkavat hyödyntämään potentiaaliaan täysin uudella tavalla. 14 vuoden ajan hän on valmentanut satoja asiakkaitaan voittamaan haasteita sekä löytämään ne tarvittavat menestyksen tuovat ratkaisut jokaisella elämän alueella, auttamalla heitä ymmärtämään mikä motivoi ja lopulta ohjaa ihmisen toimintaa. Todelliset, pysyvät muutokset mahdollistuvat vain jos sisäinen muutos tapahtuu ensin. Heikki on tunnettu ainutlaatuisen vaikuttavasta koulutus/valmennustyylistään joka inspiroi ja herättää vaativammankin yleisön

www.heikkiharju.com 

 

Laura Nordström

Laura on inspiroiva valmentaja ja kouluttaja, joka vangitsee yleisönsä intohimoisella, humoristisella mutta lempeän lujalla tyylillään. Yli 10 vuoden kokemus globaalin ympäristön Strategisena HR partnerina useissa johtoryhmissä sai hänet tunnistamaan samat lainalaisuudet, jotka saivat johtajat loistamaan, tiimit onnistumaan ja työntekijät sädehtimään, sekä sen kolikon toisen puolen, mitä ei pidä tehdä/miten ei tule toimia. Tällä pelikentällä hän testasi useita menetelmiä löytääkseen parhaimmat työkalut, jolla nostetaan ihmisestä todellinen potentiaali esiin ja saavutetaan näkyviä ja pysyviä muutoksia. 

www.leadyourfocus.com 

Varmista, että tulevaisuus palvelee sinua, riippumatta siitä mitä ympäristössä tapahtuu!

Varaa paikkasi valmennukseen nyt heti!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.