Intohimon  salaisuuksia...

Kuuntele ääniviesti alta!
Klikkaa viesti päälle, sulje silmät ja kuuntele viesti tästä!
1:28
 

Intohimon salaisuus: Treffi-ilta

Suunnittele intohimoa herättävä treffi-ilta.

Millaiset treffit loisivat hyvät olosuhteet intohimon herättämiseen? Olisiko se illallinen hämyisessä ravintolassa kynttilän valossa? Vai leikkimielinen kisailu esim. Biljardin, Padelin tai korttipelin äärellä? Vai menisittekö kokeilemaan yhdessä jotain ihan uutta mitä kumpikaan ei ole ennen kokeillut? Vai tykkäisittekö tanssia? Mites musiikki, laittaisiko se virtaamaan energianne, joko kotona fiilistellen tai keikkaa kuunnellen? Vai miltä kuulostaisi picnic olohuoneen lattialla, vähissä vaatteissa (tai ilman vaatteita)? Vai antaisitko kumppanillesi sensuellin selkähieronnan?

Treffeissä on vaan sitä jotain..  ja lisätäksenne jännitystä voitte päättää että suunnittelette treffi-illat säännöllisesti vuoron perään, jolloin se onkin yllätys toiselle (pienet vinkit esim. asusteen suhteen on suositeltavaa, tai voit jopa valita vaatteen valmiiksi;pue nämä tyylisesti). Ja jos kumppanisi ei innostu niin aloita SINÄ; sano haluavasi viedä hänet treffeille ja katsokaa yhdessä mikä ilta se voisi onnistua? Ja, voit myös aloittaa viemällä itsesi intohimoisille treffeille.. Mitäs siitä sanot? 

Heittäydy mukaan ja koska me niin nautimme intohimosta niin ota kuva treffimiljööstä, itsestäsi, kumppanistasi tms. Ja tägää @intohimolla… olisi ihana päästä fiilistelemään teidän treffejä ja jakaa se tarinassamme sillä Suomi tarvitsee inspiraatiota tähän, tehdään se yhdessä ja raivataan tietä kohti intohimoisia rakkaussuhteita!

Intohimolla,

Heikki ja Laura