Video Poster Image

Oletko väsynyt kaipaamaan kadonnutta intohimoa?

Niin mekin olimme ja siksi olemme yhdessä ja erikseen useamman kymmenen vuoden aikana etsineet, käyneet läpi erilaisia valmennuksia, opiskelleet, kokeilleet jos ja vaikka mitä sen ihanan tunteen sytyttämiseksi uudelleen ja uudelleen...

Ja voimme sanoa että kaikki se opiskelu, virheet ja kokeilut tuotti tulosta sillä NYT meillä on jotain AINUTLAATUISTA ja haluamme auttaa NYT sinua oppimaan ne keinot millä saat oman ja kumppanisi intohimon syttymään ilman että kumppanisi olisi aiheesta kiinnostunut.

Ja jos ajattelet että miksi minä tätä intohimoa sytyttelen jos kumppanini ei tee mitään, niin SIKSI koska SINÄ olet INTOHIMOISEN elämän ja rakkausuhteen arvoinen.

Vapautat intohimosi itseäsi varten.. ja samalla siitä pääsevät nauttimaan ihmiset ympärilläsi!

Riittää siis että sinulla on kipinää tai paloa teemaan. Meillä sitä paloa on ollut ja itse asiassa yksi huikeimmista intohimon opiskelureissuista oli se, kun päädyimme Floridaan viikon valmennusretriitille. Olimme molemmat unelmoineet tähän retriittiin osallistumisesta jo ennen kuin tapasimme toisemme, mutta emme olleet raaskineet lähteä, koska pelkkä pääsylippu maksoi yli viisituhatta euroa(kyllä 5000,00€/per henkilö)! Mutta me halusimme varmistaa, että intohimo joka välillämme roihusi ei koskaan hyytyisi, vaan osaisimme vaalia sitä ja sytyttää sen aina uudelleen, olimme valmiita panostamaan tähän, whatever it takes! Joten ei muuta kuin lippuja varaamaan! 

Aloimme jo odottaa matkaa innoissamme, mutta matkaan tulikin muutama haaste sillä huomasimme että majoitukset, lennot, ruokailut ym. Miamissa eivät olleetkaan halvimmasta päästä.. eli rahaa tulisi menemään huomattavasti enemmän, kuin vain pääsylippuihin (ja vieläpä rahaa mitä meillä ei ollut). Lopulta kuitenkin päätimme, että tämä intohimo ja rakkaus suhteessamme on meille niin tärkeää, että haluamme tehdä kaikkemme, jotta meillä on parhaat keinot tiedossa miten sitä ruokitaan pitkässä, loppuelämän parisuhteessa. Eli ei siis muuta kuin varailemaan lentoja, hotelleja jne., vaikka jouduimmekin käyttämään pankkia osittain rahoittajana tähän intohimon opiskelureissuun.

Olimme kuitenkin tyytyväisiä päätökseemme, kunnes aloimme pohtimaan että mitenkäs kun meillä on nämä lapset, koira ja siis 1,5 viikon reissu tulossa? No sitten alkoikin soittorinki isovanhemmille, jotka asuvat eri puolilla Suomea, että jos tämä onnistuisi jotenkin niin miten se voisi onnistua? Ja niinhän sekin vain onnistui ja me pääsimme reissuun!

Hulluus oli siis siinä, että me ei oikeasti oltu itsekään tajuttu miten tärkeänä tätä aihetta pidimme. Vasta kun huomasimme, että olimme valmiita laittamaan rahaa 15 000 euroa tätä aihetta opettavaan retriittiin, tekemään hurjasti töitä, että saamme järjesteltyä lapsenvahdit, lasten harrastukset, omat työt, asiakkaat tauolle jne jne. Tämän kaiken äärellä me oivalsimme, että INTOHIMO on todellakin meille molemmille yksi elämän tärkeimmistä asioista mitä me halutaan tuntea, kokea ja miten me haluamme tätä elämää elää.

No tämä oli vain yksi niistä hulluista seikkailuistamme joita me on vuosien varrella tehty oppiaksemme ja ymmärtääksemme intohimoa sekä sen sytyttämistä! Ja nyt meillä onkin aivan mieletön fiilis, kun kaiken tutkimusmatkailun jälkeen, voimme sanoa, että meillä on intohimon salaisuudet hallussa. Olemme ymmärtäneet, että intohimo ja sen sytyttäminen itsessä ja omassa suhteessa on TAITO, jonka kuka tahansa voi oppia! 

Ja mikä kaikkein parasta, niin sinun ei tarvitse yrittää suostutella puolisoasi opettelemaan tätä taitoa! Riittää, kun sinä otat tämän taidon haltuun, sillä silloin sinä voit sytyttää itsesi ja elämäsi sekä vaihtaa vanha parisuhteesi INTOHIMOISEEN RAKKAUSSUHTEESEEN! (Ja tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee vaihtaa kumppania!!!)
Täten on ilo toivottaa sinut mukaan INTOHIMON ABC- kurssille, jossa avaamme sinulle ihan ne ensimmäiset askeleet, jotka sinun tulee tietää, jotta voit alkaa sytyttää intohimoa itsessäsi, elämässäsi ja suhteessasi vaikka puolisosi ei olisi edes kiinnostunut aiheesta!

Joten klikkaa alta itsesi kurssille

 
 

It’s Time To Love Yourself Again

With one-on-one guidance and group support, you've found a safe place to dig deep and nurture your inner self.

INTRODUCING...

THE SELF-LOVE MASTERCLASS

CONNECT WITH WHAT MATTERS MOST.

Learn how to disconnect from the noise around you and tune in to what's happening in your mind, body, and soul. We'll teach you how to:

 • Clear your mind with meditation
 • Connect with your body through yoga
 • Align your vision with your reality

It’s time to nurture yourself like never before.

MODULE #1

Get to know yourself. You’ll learn how to tune it all out and turn your attention inward.

MODULE #2

Learn what self-love looks like and how to incorporate it into your daily routine.

MODULE #3

Learn how to connect with others and still value the unique individual you are inside.

MODULE #4

Bring the inside out. Show up as the most authentic version of yourself every day.

MODULE #5

Looking forward. Set life goals that align with who you really are inside.

MODULE #6

With goals in sight, create a road map to the life you’ve always dreamed of.

GROUP COACHING

 

Put the techniques you learn into practice during group coaching sessions. This is a safe place where everyone is working on their own self-love journey.

Before each group session, you’ll get a journaling prompt. This will help your thoughts flow. Then when you come to class, you’ll be ready to share what came up for you. Most students find it powerful to learn that others are having similar struggles and hear the creative ways they are showing up for themselves amongst the chaos of their lives.

We can’t wait to connect and grow with you!

I'M TAYLOR.

Most would describe me as a mother, wife, and small business owner. But in reality, I am so much more than that. And so are you.

Society may put us in boxes, but that doesn't mean we have to stay there. So let's break free from who we think we should be and start living the fulfilling life we deserve.

Join me on a journey of self-love, self-discovery, and unapologetic confidence.

"I use the strategies I learned in this masterclass daily. They help me show up for myself and my family in incredible ways."

 
Dina Porters

"I love the live practice sessions included in the masterclass! Being able to put what I learned into practice right away was powerful."

 
Petra Shrew

IS THE MASTERCLASS RIGHT FOR YOU?

 

Have you ever felt like something is missing in your life? Like no matter how hard you work, you are always behind where you (or society) think you should be?

If so, then the Self-Love Master class is definitely for you.

We'll help you tune out the world around you and break down your walls. Once you've gotten to know and love who you are on the inside, we'll teach you how to nurture and protect that person as you go through your daily life.

GET STARTED TODAY!

Everyone’s journey is different. Find the right package for you:

PAYMENT PLAN

$49/m

12 monthly payments

 • Access to 1 new module every 60 days
 • Access to 1 monthly group coaching call
 • Printable self-love workbook
 • Membership to the Self-Love community
 • Live text support
JOIN NOW

PAY IN FULL

$499

Save $89

 • Immediate access to all 6 modules
 • Access to weekly group coaching calls
 • Hardcover self-love workbook
 • Membership to the Self-Love community
 • Live phone + text support
JOIN NOW

COURSE + COACHING

$799

Best deal!

 • Immediate access to all 6 modules
 • Weekly 1:1 + group coaching calls
 • Hardcover self-love workbook
 • Membership to the Self-Love community
 • Live phone, text, and video support
JOIN NOW

14-DAY MONEY-BACK GUARANTEE

If you aren’t completely satisfied with your Self-Love Masterclass, let us know within the first 14-days for a full refund. No questions asked.