MENTAL POWER -valmennusryhmä

Minä uskon, että…

Meidän kaikkien sisällä on älykkyys/viisaus, potentiaali ja kyvyt, (miksi sitä kukakin tahtoo kutsua), mutta ikäväkyllä useimmiten ne ovat tukahdutettu tai nukkumassa. Mutta aktivoidessaan nämä kyvyt kuka tahansa voi alkaa toteuttaa hurjimpiakin unelmiansa, normi arjen haasteiden ratkaisusta puhumattakaan!

Video Poster Image

Samaan aikaan uskon, että…

Kaikki paha maailmassa johtuu siitä, että ihmiset tukahduttavat itseään, omia tunteitaan ja omien kykyjensä ilmaisua. Tästä seuraava tuska korostuu ihmissuhteissa ja synnyttää konflikteja ja pitkän tukahduttamisen jälkeen emotionaalisia ja joskus fyysisiä räjähdyksiä

Tästä kärsii jokaisen terveys, lähimmät ihmissuhteet ja varsinkin lapset, jotka eivät edes voi lähteä pois näistä tulehtuneista tilanteista ja ympäristöistä. 

Siksi kannustan ihan jokaista katsomaan itseään ja omaa elämäänsä ja huomaamaan, jos siellä on tyytymättömyyttä tai turhautumista. Koska se on merkkisiitä, että sinun on aika herättää itsesi ja aktivoida kykysi luoda elämääsi sen suuntaiseksi, kun sen todella haluat olevan! 

Muista, että jos vain tyydyt elämässäsi ja ihmissuhteissasi, niin lopulta sinusta tulee tyytymätön ja ikävä kyllä katkeruus ja viha eivät ole siitä enää kaukana… (En tosin usko, että olet lähelläkään tuota pistettä sillä et todennäköisesti silloin lukisi tätä tekstiä, mutta on tärkeä ymmärtää, että kuka tahansa meistä voi ajautua tuonne, jos ei valitse ohjata elämäänsä haluamaansa suuntaan!)

 

Mutta, jos heitetään tyytymättömyys sivuun, niin ajatteleppa sen sijaan tätä:

>> Kun huippu muusikolle antaa soittimen, niin hän voi tehdä ihmeitä tuolla soittimella, koska hän on harjoitellut ja oppinut miten soittimen potentiaalia voi hyödyntää.

>> Meille kaikille on annettu soitin(keho, mieli, tunteet, ihmissuhteet, elämä) ja on meidän tehtävä harjoitella ja oppia soittamaan sitä tavoilla, jolla voimme tehdä ihmeitä itseämme, läheisiämme ja maailmaa kohtaan.

 

Mitä luulet kuinka kaukana olet tyytymättömyydestä ja katkeruudesta silloin kun olet olet nostanut itsesi haasteiden yläpuolelle ja olet ilmentämässä todellista itseäsi ja edistämässä unelmiasi?

 

Uskon, että meillä kaikilla on työtä tehtävänä itsemme, omien uskomusten ja kykyjemme vapauttamisen kanssa. Lisäksi uskon, että tehokkaimmin tuo työ tapahtuu yhdessä kohdaten, jakaen, kannustaen ja haastaen...

Minulla on valmentajana tavoite:

 •  Kehittää maailmaa, jossa jokaiselle on mahdollisuus tulla nähdyksi omien kykyjensä kanssa ja löytää ympärilleen ihmisiä, jotka tukevat ja kannustavat omien aitojen kykyjen käyttöönottoa. 
 •  Lisäksi koen, että jokainen tarvitsee ja ansaitsee saada jakaa ja peilata omia ajatuksia ja tunteita toisten ihmisten kanssa turvassa, rakentavasti ja voimaannuttavasti!
 •  Toivon, että jokainen oppisi miten voi alkaa vapauttaa omaa osaamistaan ja aktivoida omia kykyjään ja niiden avulla alkaa luomaan tulevaisuudestaan haluamansa laista! 

MENTAL POWER...

Tästä syystä olen rakentanut uudenlaisen jatkuvan MENTAL POWER valmennusryhmä -konseptin, jossa voit olla mukana kuusi kuukautta tai vaikka viisi vuotta. Tai voi olla että treenaat meidän kanssa tietyn ajanjakson tai haasteen ratkeamisen ajan ja pidät taukoa, kunnes päätät tulla mukaan uudelleen, koska haluat toteuttaa seuraavan tavoitteen tai viedä elämäsi uudelle tasolle…

Mistä syystä tahansa lähdet mukaan ja miten kauan tahansa olet mukana, niin lähtiessäsi valmennusryhmäämme SINUN TAVOITTEISTA TULEE MINUN TAVOITTEITANI ja sinun haasteista tulee minun haasteitani… Eli otan henkilökohtaiseksi missiokseni auttaa sinua aktivoimaan aidot kykysi ja lahjasi, vapautumaan haasteistasi ja edistymään tavoitteissa ja unelmissasi!

  

Tässä kiinnostuneille hieman siitä miten valmennusryhmän kanssa etenemme:

 •  2 Live ryhmä valmennusta kuukaudessa, eli noin kahden viikon välein. (Tahdonvoima kestää tutkitusti noin kaksi viikkoa, siksi lataamme tankit täyteen mentaalista energiaa ja fokusta yhteisellä treenillä parin viikon välein!) 
 •  Valmennukset pidetään etänä zoomin välityksellä ja valmennuksesta tulee aina tallenne, joka jää katsottavaksesi. 
 •  Voit lähettää kysymyksiä milloin tahansa sähköpostilla ja käsittelemme niitä livevalmennuksissa tai voit kysyä livenä ja saada suoraa sparrausta tilanteeseesi minulta ja muulta ryhmältä.
 •  Joka 3 kuukausi järjestämme ryhmäläisille fyysisen MASTERMIND tapaamisen ryhmäläisten kesken! (Tähän voi osallistua myös etänä.)
 •  Mentaaliset ja emotionaaliset yhteistreenit: Tehdään yhteisiä treenejä, omatoimisia treenejä ja yhteisöllisiä treenejä! 
 •  Henkilökohtaiset sparraushetket live valmennuksissa: Tavoitteeni on rakentaa ryhmäläisille sellainen valmennuksellinen tuki ja kokemus, että jokainen kokee itsellä olevan aktiivinen henkilökohtainen valmentaja elämässään ja tiimi ympärillä, jonka voiman voi todella tuntea elämässään! 
 •  Omatoimiset treenit: Harjoitusohjelma henkilökohtaisten tavoitteidesi edistämiseen tai haasteiden ratkaisemiseen!
 •  Mahdollisuus osallistua paikkavaraus ja materiaali maksulla muihin henkilökohtaisiin valmennusviikonloppuihin (Säästät vähintään 500euroa OEJ- ja LÄPIMURTO -viikonloppujen hinnasta).

MENTAL POWER...

Tämän valmennusryhmän hintaluokka ryhmäläisille tulee olemaan  397€/kk, mutta nyt ryhmää perustamaan heti tässä alussa lähteville hinta on vain 197€/kk (ja tämä hinta pysyy, niin kauan kuin olet ryhmässä). Sisältäen kaiken, myös fyysiset mastermind tapaamiset 3 kuukauden välein. (Huom! Hinta nousee kun saamme ryhmän täyteen vauhtiin ja perustajajäsenten määrä on täyttynyt)

Lisäksi ryhmään sitoutumisen vähimmäisaika tulee olemaan 6kuukautta, jonka jälkeen voi tiputtautua kuukauden varoajalla pois milloin tahansa. Mutta tässä alussa mukaan lähtevien ei tarvitse sitoutua kuin 4 kuukaudeksi. Sitoutumisen tarkoitus on se, että saamme vietyä sinut haasteesi läpi tai kohti tavoitettasi, eli silloin prosessi ei jää puolitiehen.

Sitoutumisesta huolimatta ensimmäisen kuukauden jälkeen voi vielä jättäytyä pois, jos huomaakin olevansa ihan väärässä porukassa eikä halua sitoutua oman prosessin edistämiseen ja läpi viemiseen tässä seurassa (Tätä tuskin tapahtuu, koska tulen valitsemaan kaikki ryhmään mukaan pääsijät henkilökohtaisesti).

 

 

Tässä mielestäni muutama tärkeä huomio IHAN KAIKILLE:

>> ”Ihminen toimii vain harvoin omien kykyjensä tasolla, mutta me aina toimimme sen mukaan kuka me uskomme olevamme. Joten mieti, onko se kuka uskot olevasi sinua rajoittavaa vai antaako se sinulle tilaa hyödyntää todellisia kykyjäsi?

>> Yritätkö edelleen todistaa ihmisille, että olet se kuka olet, vai annatko itsesi elää vapaasti todeksi sitä kuka olet, ilman tarvetta todistella tai saada vahvistusta ympäristöstä?

>> ”Suurimman osan ihmisistä elämä on suora heijaste oman lähipiirin odotuksista ja koska lähipiiri ei näe todellisia kykyjäsi tai ei uskalla luottaa niihin(kuten ei omiinkaan kykyihinsä), niin usein elämämme on jatkuvien haasteiden täyttämää ja  niin paljon pienempää kuin mihin sinä todella kykenet!”

 

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua aktivoimaan sinun todelliset kyvyt, jotta sinä voit ylittää haasteesi ja vapautua toteuttamaan tavoitteita ja unelmia!!!

Muista: Kun sinut on valittu ryhmään mukaan, niin sinun tavoitteista tulee minun tavoitteita ja sinun haasteista tulee minun haasteita.

Elämä on joukkuepeliä, joten tehdään elämästä taianomaista ja aloitetaan luomaan tulevaisuutta nyt heti - yhdessä!

Yhdessä olemme viisaampia, kuin kukaan meistä yksin!

Hyppää mukaan meidän huikeaan porukkaan. Täytä hakemus alta ja siten voit saada vielä vastauksen kaikkiin kysymyksiisi ja vahvistuksen siitä, että tämä juuri oikea paikka sinulle!

Vastaa alla oleviin kysymyksiin, jonka jälkeen olen yhteydessä ja sovitaan ilmaisen FOKUS -valmennuksen aikataulu!

Kaikki hakemuksen täyttäneet saavat ilmaisen FOKUS -valmennuksen, joka auttaa löytämään itselle tärkeitä tavoitteita ja saamaan selkeyttä omaan elämään ja tulevaisuuteen. 

 

Tämän pohjalta meidän on helppo tehdä yhdessä päätös, että onko tämä ryhmä se mikä edistää tilannettasi, tavoitteitasi ja elämääsi parhaimmin juuri nyt!