OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiiri

> Oletko etsinyt kaltaisiasi ihmisiä, jotka haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja kykyään johtaa elämäänsä ja ihmisiä ympärillään?

> Oman Elämänsä Johtajat varmistavat yhdessä, että sinunkin keskittymiskykysi on kohdallaan, ja että fokuksesi on  säännöllisesti oikeassa paikassa!

> Me Oman Elämämme Johtajat kasvamme ja kehitymme yhdessä, jokainen itse valitsemaamme tulevaisuutta kohti!

Astu OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiirin!
 

LOPETA VARMUUDEN METSÄSTYS!

Miten voit olla100% varma? Luottamus itseen, elämään ja tulevaisuuteen tuntuu useimmilta karkaavan aina vain kauemmas.

Aktivoi KYKYSI OPPIA... Aina on 100% VARMUUS että voimme oppia uutta. Kun keskityt oppimaan palautat kykysi luottaa ja löydät VARMUUDEN!

VAPAUTA ITSESI KOKEMAAN!

Syyttely ei palvele ketään ja silti me kaikki olemme sortuneet siihen.

Epäonnistuminen ja virheet ovat nopein ja varmin tapa kehitykseen jos olemme valmiit oppimaan niistä... joten elä täysillä, koe rohkeasti ja löydät jatkuvasti uusia tasoja elämästä!

VALITSE TIIMISI TARKKAAN!

Jokainen meistä on kokenut sen, kuinka väärien ihmisten seura on vienyt sinulta elinvoimaa, lannistanut sinua ja ehkä olet jopa hukannut itsesi.

Valitse siis tarkkaan "TIIMISI", eli ihmiset joiden annat vaikuttaa omaan itseesi ja sisäiseen maailmaasi!

Astu OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiirin!
Astu OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiirin!

Sisäpiirin valmentajana toimii:

Heikki Harju

Heikin intohimo on löytää ihmisten todelliset vahvuudet ja mahdollistaa läpimurtoja joiden avulla he nousevat välittömästi seuraavalla tasolle ja alkavat hyödyntämään potentiaaliaan täysin uudella tavalla. 14 vuoden ajan hän on valmentanut satoja asiakkaitaan voittamaan haasteita sekä löytämään ne tarvittavat menestyksen tuovat ratkaisut jokaisella elämän alueella, auttamalla heitä ymmärtämään mikä motivoi ja lopulta ohjaa ihmisen toimintaa. Todelliset, pysyvät muutokset mahdollistuvat vain jos sisäinen muutos tapahtuu ensin. Heikki on tunnettu ainutlaatuisen vaikuttavasta koulutus/valmennustyylistään joka inspiroi ja herättää vaativammankin yleisön

www.heikkiharju.com 

OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiiri 79,00€ / KK

Oman Elmänsä Johtajien -sisäpiiri on paikka mistä löytyy aina uusimmat työkalut itsensä- ja johtajuuden kehittämiseen. Kyseessä on mahdollisesti Suomen voimaannuttavin yhteisö tukemaan itsesi-, elämäsi- ja ympäristösi johtamista valitsemaasi suuntaan!

 

JOHTAJA TAKUU:

Voit liittyä sisäpiiriin riskittä ja kokea sen voiman. Jos kuitenkin saavuit väärään porukkaan, niin peruuta tilaus tai ilmoita siitä 7 päivän sisällä ryhmään liittymisestä ja emme veloita kortiltasi lainkaan maksua. 

Astu OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIEN -sisäpiirin!