Ratkaisuvalmennus

(Strateginen valmennus)

On eri asia kehittää itseään lukemalla kirjoja, katsomalla videoita, osallistumalla luennolle tai kurssille, kuin tulla henkilökohtaiseen ratkaisuvalmennukseen!

Ratkaisuvalmennuksessa sinä tulet kohdatuksi ja sinuun itseesi, ihmissuhteihisi sekä elämänlaatuusi vaikuttavat tekijät tulevat tarkemmin näkyville sinulle itsellesi.

Varaa ilmainen tutustumisvalmennus!

Muutosmatka valmennuksessa kulkee aina kolmen vaiheen kautta:

1. Tiedostamisen -vaihe

- Tunnistaa muutoksen tarve, löytää tilanteen todelliset syyt ja avautua näkemään mikä on mahdollista.

2. Läpimurto -vaihe

- Se hetki kun mahdoton muuttuu mahdolliseksi ja eteesi avautuu selkeä polku kohti uutta päämäärääsi.

3. Juurruttamisen -vaihe

- Toiminta suunnitelma sekä uudet rutiinit ja harjoittelussa olevat tavat luovat uudesta tasosta pysyvää.

Varaa ilmainen tutustumisvalmennus!

Ratkaisuvalmennuksessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan:


- Toteutamme valmennuksen joko ennaltasuunnitellun valmennusohjelman mukaisesti tai asetamme sinun haasteesi/tavoitteesi valmennuksen keskiöön ja rakennamme valmennussuunnitelman ja edistymisen tahdin sen mukaiseksi. 

- Yksittäisten tapaamisten ja harjotteiden avulla kuljetamme sinut parhaaseen mahdolliseen tunnetilaan, jonka kautta pääset katsomaan ongelmiasi tai tavoitteitasi täysin uusista näkökulmista. Tulet löytämään sisältäsi ja elämästäsi voimavaroja, ideoita, ahaa-elämyksiä, selkeitä valintoja ja varmoja ratkaisuja, joihin et ole koskaan aiemmin törmännyt tai et ole päässyt niihin konkreettisesti käsiksi.

-  Henkilökohtaisessa Ratkaisuvalmennuksessa sinä tulet kohdatuksi ja siten sinun omat näkemyksesi, sääntösi, tunteesi, arvomaailmasi, syvimmät tarpeesi, sinun vaikutuksellisuutesi ihmissuhteisiisi ja elämäsi laatuun tulevat kaikki tarkemmin näkyväksi sinulle itsellesi. Valmennusprosessin kautta kykysi vaikuttaa elämääsi ohjaaviin tekijöihin nousee uudelle tasolle.

 

Valmennusjakson aikana:
>¬†Opit ymm√§rt√§m√§√§n syvemmin itse√§si. Opit tiedostamaan ja vaikuttamaan el√§m√§√§si ohjaaviin syvempiin ajatusprosesseihin, tunnekaavoihin ja tarvehierarkkiaan sek√§ l√∂yt√§m√§√§n el√§m√§√§si tiedostamattasi muokkaavat ihmissuhteet, joiden ohjauspiirist√§ sinun on aika p√§√§st√§ vapauttamaan oma voimasi.¬†‚Äč

> Valmennuksessa pääset luomaan suunnitelman tulevaisuudellesi. Suunnitelman tueksi rakennamme harjoitusohjelman, jonka avulla kuljetat itsesi varmemmin, nopeammin ja nautinnollisemmin suunnitelmasi läpi aina asettamiisi päämääriin saakka!

‚Äč> Tullessasi valmennukseen, sinulla ei tarvitse olla selke√§n√§ se, mik√§ on ongelmana, mik√§ haastaa tai mik√§ edes on tavoitteesi. Voit kokea tyytym√§tt√∂myytt√§, ahdistusta tai jumitusta nykyisess√§ el√§m√§ntilanteessa ja valmentaja auttaa l√∂yt√§m√§√§n tilanteen syyt ja etenkin suunnan, minne kulkea, jotta aurinko alkaa taas paistamaan.

Varaa ilmainen tutustumisvalmennus!

Mitä Heikin asiakkaat sanovat:

"Minut yllätti ihan täysin, kuinka hyviä kysymyksiä osasit tapaamisissa esittää. Ammattitaitosi hämmästyttää yhä."
- Niina -

 

"Oli kyllä täyden kympin arvoista kuten varmaan jo tiesit antamastani suullisesta palautteesta. =)
Ottaessani yhteyttä sinuun koin, etten pysty enää itse saamaan uusia näkökulmia itselleni hankalaan asiaan ja ajatukset kiersivät kehää ilman ulospääsyn tuntua vaikeasta tilanteesta.

Sain todella paljon uusia työkaluja hahmottaa kuka olen, mitkä ovat elämänarvoni ja mitä haluan kumppaniltani. Töitä jouduin tekemään, vaikka olen niitä tehnyt aiemminkin, mutta oli aivan mahtava tunne, kun sain kirkastettua itselleni mihin suuntaan haluan elämäni kulkevan ja miten saan ylläpidettyä mielenrauhani muista ihmisistä ja heidän tunnetiloistaan huolimatta. Matka siis jatkuu, mutta luottavaisin ja turvallisin mielin. Kiitos sinun ammattitaitosi ja aidon välittämisen!"

- Nainen, 51 vuotta - 

 

"Kiitos kaikesta tähän asti. Sain tapaamisiemme aikana kokea jotain todella mahtavaa. Sait myös "kovan"miehen itkemään. Kiitos siitä. Tapaamisemme aikana kasvoin ihmisenä ja se tuntuu arvokkaalle. Opin ymmärtämään, kuka minä olen ja miksi. Ymmärsin myös, että olen hyvä ihminen. Minä sain rauhan sisälläni. Lukeudut Heikki ehdottomasti tärkeimpiin ja vaikuttavimpiin ihmisiin mitä koskaan olen elämässäni tavannut. Kiitos."
 - Janne W -

 

Heikki on todella hyvä puhuja ja innostava valmentaja. Valmennus antoi konkreettisia työkaluja itsensä ja ajattelunsa kehittämiseen. Itseä lämmitti monessa kohtaan tieteellinen tausta asioihin ja se auttoi ymmärtämään itseä ja omaa käyttäytymistä paremmin. Tämmöinen kurssi ja tietopaketti pitäisi jokaisen ihmisen saada ja se tulisi olla pakollinen jo ala-asteella. 
-Mari 36v.-

 

"Valmennus on avannut suhtautumista arkeen, työhön ja ristiriitaisia tunteita herättäviin tilanteisiin.
Lisännyt ymmärrystä miten me kaikki ihmiset toimitaan omien perustarpeiden mukaan ja joskus junnaava ajatuskaava onkin syytä heittää täysin päälaelleen. Monet lukot on auenneet, olo vapautunut ja erityisesti minä omassa työssä tiiminvetäjänä olen kehittynyt. Tämä on antanut minulle uudet ulottuvuudet olla entistä parempi työssäni ja parasta tässä on, että olen oppinut miten voin tuntea rakkautta vieläkin enemmän juuri nyt."
- Eveliina 31v, äiti ja business coach -

 

Sain uusia näkökulmia sekä paljon erilaisia työkalua vanhojen ja huonojen käytösmallien parantamiseen. Valmennus on avannut lukkoja ja ahdistusta ja valmennuksen jälkeen on aina super kevyt, onnellinen ja vapautunut olo. Sain suuren avun myös eron käsittelemiseen. Olen saanut niin paljon uutta ja hyvää, etten edes muista kaikkea  Mielestäni jokaisen ihmisen pitäisi käydä ratksisuvalmennuksessa, koska tiedän, että siitä on varmasti kaikille paljon hyötyä!  -Emma 32 v

 

 

 

Miksi sinun on ehdottoman tärkeä löytää läpimurto ja päästä eteenpäin tilanteessasi?

Selkeytetään tilanteesi, etsitään vahvuutesi ja avataan mahdollisuutesi 30 minuutin ilmaisessa Tutustumisvalmennuksessa:

Jätä yhteystietosi ja varataan sinulle ensimmäiseksi ilmainen 30 minuutin zoom-/puhelinvalmennus selkeyttämään tilannettasi ja tarkentamaan mitkä ovat keinot, jotka tulevat auttamaan sinua edistymään tilanteessasi.

Tutustumisvalmennuksen jälkeen voit tehdä päätöksen haluatko minun olevan valmentajasi matkalla kohti uutta tulevaisuuttasi. 

Lupaan, että 30 puhelu ei mene hukkaan kanssani, sillä mikäli emme löydä yhteistyön mahdollisuutta keskenämme, niin voin suositella sinulle osuvampaa sparraajaa laajasta osaajien piiristä 15 vuoden kokemukseni pohjalta!

Ota yhteyttä

Soitto/tekstiviesti: (+358) 041 462 0809 (Heikki) --------------------------------------- Luento-, yhteistyöpyynnöt ja valmennusyhteydenotot tavoittavat minut parhaiten alla olevan lomakkeen kautta!