Ilmainen valmennusilta.

Vapaaksi huijarisyndroomasta!

Torstaina 23.3. klo 18:00-19:15

>> Mikä on huijarisyndrooma?

>> Miten se estää meitä elämästä täysillä?

>> Miten se sabotoi edistymistämme ja varastaa nautinnon elämästämme?

  

Mitä pitää tietää ja tehdä vapautuakseen  huijarisyndroomasta ja löytääkseen uuden tason luottamuksen itseensä?

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi!

Tervetuloa mukaan...  

Hei! 

Tervetuloa mukaan ilmaiseen valmennusiltaan. Nimeni on Heikki Harju ja toimin illan vetäjänä.

Olen toiminut yli 15 vuotta valmennustyössä ja auttanut hyvin erilaisten haasteiden kanssa kamppailevia ihmisiä, pariskuntia ja tiimejä löytämään ratkaisuja ja läpimurtoja, jotta he pääsevät nopeuttamaan matkaansa kohti todellisia  tavoitteitaan.

Yksi tärkeimmistä aiheista mitä olen huomannut näiden vuosien aikana on, että me ihmiset hyvin harvoin toimitaan omien kykyjemme tasolla. Yleensä aina jokainen meistä pienentää itseään ja siksi haasteet tuntuvat niin suurilta ja tavoitteiden toteuttaminen miltei mahdottomalta.

Tästä itsemme pienentämisestä meidän on syytä murtautua vapaaksi, joten...

Varaa paikka, hyppää mukaan ja käydään askelmerkit läpi tähän seuraavaan läpimurtoosi. Lupaan, että valmennusillan jälkeen tiedät myös miten pystyt nopeuttamaan matkaasi noiden askelien läpi.

Miksi tarjoan tämän valmennusillan ilmaiseksi? No taka-ajatukseni on, että kun autan sinua edistymään tämän hetken tilanteessasi, niin voi olla, että innostut jossain kohtaa mukaan meidän pitkäkestoisempien valmennusten avulla vauhdittamaan matkaasi seuraaviin ja taas seuraaviin läpimurtoihin elämässäsi.