Ilmainen live valmennus...

>> NUJERRA SISÄINEN  VASTUSTAJASI

 

>> OTA TODELLISET KYKYSI KÄYTTÖÖN

 

>> VAPAUDU SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI!

 

Ilmoittaudu mukaan:

5 askelta henkilökohtaiseen LÄPIMURTOON

-Valmennusiltaan.

 llta pidetään zoomin välityksellä keskiviikkona 8.2. klo 20:00-21:15

 

Illan vetäjänä toimii Heikki Harju

Hei! 

Tervetuloa mukaan ilmaiseen valmennusiltaan. Nimeni on Heikki Harju ja toimin illan vetäjänä.

Olen toiminut yli 15 vuotta valmennustyössä ja auttanut hyvin erilaisten haasteiden kanssa kamppailevia ihmisiä, pariskuntia ja tiimejä löytämään ratkaisuja ja läpimurtoja, jotta he pääsevät nopeuttamaan matkaansa kohti todellisia  tavoitteitaan.

Yksi tärkeimmistä aiheista mitä olen huomannut näiden vuosien aikana on, että me ihmiset hyvin harvoin toimitaan omien kykyjemme tasolla. Yleensä aina jokainen meistä pienentää itseään ja siksi haasteet tuntuvat niin suurilta ja tavoitteiden toteuttaminen miltei mahdottomalta.

Tästä itsemme pienentämisestä meidän on syytä murtautua vapaaksi, joten...

Varaa paikka, hyppää mukaan ja käydään askelmerkit läpi tähän seuraavaan läpimurtoosi. Lupaan, että valmennusillan jälkeen tiedät myös miten pystyt nopeuttamaan matkaasi noiden askelien läpi.

Miksi tarjoan tämän valmennusillan ilmaiseksi? No taka-ajatukseni on, että kun autan sinua edistymään tämän hetken tilanteessasi, niin voi olla, että innostut jossain kohtaa mukaan meidän pitkäkestoisempien valmennusten avulla vauhdittamaan matkaasi seuraaviin ja taas seuraaviin läpimurtoihin elämässäsi. 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

Huom! Paikkoja on rajattu määrä, joten varaa paikka