LÄPIMURTO - valmennusohjelma

Tämä valmennusohjelma on sinulle, jos haluat lopettaa itsesi rajoittamisen ja haluat antaa itsesi, osaamisesi ja lahjojesi tulla näkyväksi!

Tämän valmennusohjelman avulla vapautat itsesi VALITSEMAAN TULEVAISUUTESI!

Sinä VALITSET TULEVAISUUTESI - Me AUTAMME SINUA TOTEUTTAMAAN SEN!

"Haluaisin kyllä, mutta jokin sisälläni vastustaa niin pirusti…"

Oletko koskaan ollut tilanteessa kun vihdoin tiedät mitä todella haluat, puhkut intoa ja päättäväisyyttä, olet valmiina muutokseen, mutta...

...aikaa kuluu, olet saattanut innostua kokeilemaan sitä sun tätä, juossut ehkä koulutuksesta toiseen, opiskellut sieltä sun täältä, mutta fokus ja johdonmukaisuus tuntuu puuttuvan etkä tunne edistyväsi kohti tavoitettasi? Näet kyllä vielä tavoitteen, sen upean päämäärän, mutta et oikein tiedä miten määrittää polkua sinne, jonka vuoksi innostuksesi alkaa pikku hiljaa haalistua ja huomaat taas, että et saa itseäsi tekemään asioita, joita tiedät, että sinun tulisi tehdä kulkeaksesi kohti unelmiasi...


Tai oletko tuntenut sen palon ja voiman mikä on sisälläsi, haluat asioiden muuttuvan, tiedät haluavasi jotain enemmän, jotain erilaista, jotain isompaa, mutta MITÄ?! JA MITEN HITOSSA SEN SAISI ULOS SIELTÄ SISÄLTÄ?!? Toisille se tuntuu olevan niin selkeää mitä he haluavat, joten mikä minussa on vialla?  

Entä kuulostaako tutulta, että olet jumissa miellyttämisen ja kiltteyden kierteessä? Huomioitko aina ensin muut ja saat itsesi vieläkin aika ajoin ajattelemasta, että sitten kun tämä(lapset, työt, puoliso jne.) on hoidettu, niin sitten? Onko vaikea sanottaa ääneen (edes itsellesi) mitä haluat, koska "joku ei ehkä pitäisi siitä". 

 

Miltä taas kuulostaa se, että "minun täytyy itse hoitaa tämä"? "En halua olla vaivaksi muille tai synnyttää lisää ongelmia" ja siksi uuvutat itsesi uudestaan ja uudestaan? 

 

Ja hei tietysti oletko saanut itseäsi koskaan kiinni päätöksen ja unelmiesi lykkäämisestä? No etpä tietenkään... no en minäkään... =)

 

Entä oletko koskaan törmännyt ASKEL ETEEN TOINEN TAAKSE -syndroomaan? Laittanut muutoksen hyvin liikkeelle, asiat ja sinä olette alkaneet kehittymään ja homma tuntuu jo lähtevän rullaamaan, olet ehkä jo saavuttanutkin tavoitteesi ja sitten yks kaks ollaankin jo takaisin samassa vanhassa tilanteessa tai vielä huonommassa jamassa mistä aloitin No tietysti olet, jokainen meistä on. joten en edes käy sitäkään läpi sen enempää, vaan haluan, että myönnetään nämä haasteet ja aletaan tehdä työtä jotta voidaan päästää näistä meitä rajoittaneista toiminta malleista irti. Sitten voimme lähteä valitsemaan tulevaisuutemme ja toteuttaa valintamme.

Sillä jos olet kokenut edellisiä haasteita (ja voisin listata niitä paljon lisää), niin et ole yksin. Olen kokenut nuo ja niin paljon enemmän ja itseni lisäksi huomannut, että lähes kaikkien muidenkin unelmat ovat jääneet toteutumatta juuri näiden tilanteiden vuoksi.

TUNTUUKO, ETTÄ OLET JUMISSA? 

 

Tiedätkö mitä tehdä, mutta et saa itseäsi tekemään sitä? 

 

Vai etkö enää edes tiedä mitä tehdä tai edes sitä mitä tulevaisuudelta haluat?

Valitse murtautua vapaaksi - NYT!

SELKEYS JA SUUNTA!

On myönnettävä kaksi asiaa:

1) On myönnettävä itselleen mitä todella haluaa elämältä ja sen eri alueilta! (tämä on todellinen kompastuskivi suurimmalle osalle, sillä todelliset tavoitteet löydetään, niitä ei voi keksiä!)

2) Toiseksi on myönnettävä itsellesi, että ansaitset sen mitä haluat! On myönnettävä itsellesi lupa ONNISTUA ja TOTEUTTAA TAVOITTEESI!

 

 

YMMÄRRYS JA ARKIELÄMÄ!

On ymmärrettävä kaksi asiaa:

1) Mitkä ovat haasteet, joiden kanssa todellisuudessa kamppailen, mistä minun tulee kasvaa läpi sisäisessä maailmassa, entä ulkoisessa maailmassa?

2) On ymmärrettävä, että elämä tapahtuu ja sen suunta määräytyy arkisissa hetkissä, päivittäisten tapojemme ja rutiinivalintojen myötä. Todellinen muutos tapahtuu vasta, kun päivittäiset automaatiomme muuttuvat. 

 

 

TOTEUTUS JA TULOKSET!

Toteutuksessa  on huomioitavavkaksi asiaa:

1) Tieto on vietävä käytäntöön. Tieto ei muuta vielä mitään elämässäsi. Tieto vietynä käytäntöön, muuttuu elämänopiksi ja lopulta viisaudeksi, joka ohjaa tekemistäsi uudella tavalla.

2) Tulokset seuraavat vain ja ainoastaan toimintaa, mutta toiminta ilman selkeää fokusta ja seurantaa, imee ihmisen kuiviin. Tulokset jäävät joko saavuttamatta tai niistä nauttiminen nääntyneenä ja uupuneena jää mahdottomaksi!

 

Murtaudu haasteidesi läpi

LÖYDÄ SEURAAVA TASO ja TOTEUTA TAVOITTEESI!

VALITSE TULEVAISUUTESI NYT!

Suurimmat haasteet, jotka olen huomannut HENKILÖKOHTAISTEN RAJOITTEIDEN MURTAMISESSA:

1. Selkeyden puute:

> En tiedä tarkkaan mitä haluan...

> En tiedä tarkkaan mitä tehdä päästäkseni haluamani suuntaan...

> Motivaation puute: Ei minulla ole mitään suunnattoman suurta syytä miksi haluaisin... 

 

2. Säännöllisen keskittyneen toiminnan puute:

> En saa itsestäni irti, en tee sitä mitä tiedän, että pitäisi...

> Touhuan kovasti mutta mikään ei edisty...

> Olen kerännyt kaiken tiedon kaikista koulutuksista, kursseista ja kirjoista, mutta mikään ei muutu... 

3. Ristiriidat

> Tämä ei vain tunnu nyt jotenkin oikealta... Sisäinen tunne vastustaa uutta suuntaa...

> Minulla on kyllä tavoitteita, mutta ei ne inspiroi minua tekemisen tasolle asti...

> Haluaisin kyllä, mutta jokin sisälläni vastustaa niin pirusti…

> Haluaisin niin paljon, mutta se aiheuttaisi liikaa konfliktia ihmissuhteissani!

> Haluan, mutta en koe ansaitsevani...

> Tiedän mitä haluan, mutta jos lähden siihen suuntaan, niin pelkään menettäväni... pelkään epäonnistuvani ...pelkään etten osaa ...pelkään, että se on liian vaikeaa ... pelkään että...


Jos edellistä kolmea kohtaa ei käsitellä rakentavasti, niin hyväkin vauhti hyytyy ennen kuin tavoitteet ehtivät toteutua saati, sitten muuttua pysyviksi.

Joskus käy toisaalta niin, että unelma tulee kyllä toteutettua, mutta sitten jo seuraavassa käänteessä itse sabotoi oman menestyksensä käsittelemättömien sisäisten tai ulkoisten ristiriitojen vuoksi.

Nämä edelliset haasteet on opittava ylittämään viedäkseen aloittamansa muutokset loppuun asti, pysyvästi, sekä saavuttaakseen unelmansa millä tahansa elämän alueella. 

Siksi haluankin auttaa sinua nopeuttamaan matkaasi. Kasvamaan haasteiden läpi nopeammin ja viemään muutokset loppuun asti rakentaen unelmista totta. Pysyvästi.

Me tiedämme, että jokainen voi VALITA TULEVAISUUTENSA ja silti hyvin harva siihen yksin pystyy. Itse olen tarvinneet siihen tukea ja tulen tarvitsemaan jatkossakin tukea omilta valmentajilta ja mentoreilta. Kiitollisena tästä tietotaidoista, jonka olen saanut oppia, työkaluista, joita olen saanut harjoitella käyttämään ja unelmista, joita olen saanut toteuttaa, laitan jälleen hyvän kiertämään ja autan osaltani seuraavia valmennusryhmään mukaan lähteviä kasvamaan OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJIKSI, VALITSEMAAN TULEVAISUUTENSA ja TOTEUTTAMAAN TAVOITTEENSA!

Kysymys kuuluukin, oletko sinä osa seuraavaa tiimiä, joka kirkastaa polun päämääräänsä ja kulkee tuon polun loppuun asti, meidän kanssamme?

Löytyykö sinulta...

> Riittävä ROHKEUS hypätä mukaan ryhmään, joka aukaisee sinulle suunnan unelmiasi kohti?

>Riittävästi sydäntä ja RAKKAUTTA tukea kanssa matkustajiasi tuolla matkalla?

 

...Jos vastauksesi edellisiin on kyllä, niin katso tiivistelmä valmennuksen sisällöstä ja ajankohdista alta.

Laita sitten hakemus tulemaan sivun ala laidasta.

 

Haastattelen puhelimessa vielä jokaisen hakijan, sillä rakennamme valmennusryhmän, jossa tiimiläisten persoonallisuudet ja tavoitteet tukevat toinen toisiaan!

LÄPIMURTO -valmennusohjelman vetäjä:

Intohimoni on löytää ihmisten todelliset vahvuudet ja mahdollistaa läpimurtoja, joiden avulla he nousevat välittömästi seuraavalla tasolle ja alkavat toteuttamaan itseään täysin uudella tavalla.

Yli 15 vuoden ajan olen valmentanut tuhansia asiakkaitani voittamaan haasteita sekä löytämään tarvittavat menestyksen tuovat ratkaisut eri elämän alueilla. Tärkeimpänä pidän sitä, että asiakkaani pystyvät viemään elämää muuttavan tiedon käytäntöön. Ajatukseni on, että todelliset, pysyvät muutokset mahdollistuvat vain, jos sisäinen muutos tapahtuu ensin.

”Heikki on tunnettu ainutlaatuisen vaikuttavasta koulutus/valmennustyylistään, joka inspiroi ja herättää vaativammankin yleisön.”, näin olen kuullut sanottavan.=)

-Heikki Harju (www.heikkiharju.com)

Ratkaisu- ja Parisuhdevalmentaja & Motivaatiostrategisti 

Haluatko LOPETTAA ITSESI SABOTOIMISEN, ITSESI JA OSAAMISESI PIILOTTELUN ja VAPAUTTAA ITSESI ILMENTÄMÄÄN SITÄ MIKÄ SISÄLTÄSI YRITTÄÄ PUSKEA LÄPI?

 

Haastattelen puhelimessa jokaisen hakijan, sillä rakennamme valmennusryhmän, jossa tiimiläisten persoonallisuudet ja tavoitteet tukevat toinen toisiaan!

 

Lähetä hakemus alta ja MURTAUDUTAAN SEURAAVALLE TASOLLE yhdessä!

Hae mukaan valmennusryhmään!

Valmennuksen agenda on kaksiosainen! 

1) Ensimmäinen osa valmennusta on sinun henkilökohtaisen tavoitteesi löytäminen ja sen toteuttamisen mahdollistaminen!

2)Toinen osa valmennusta on yhteinen kehityspolku, jonka kautta varmistamme, että jokainen ryhmänjäsenellä on mahdollisuus nostaa elämänsä seuraavalle tasolle vähintäänkin seuraavilla osa-alueilla:

1) Terveys, elinvoima ja energisyys 

2) Itseluottamus, oman arvon tunne ja toimeenpano kyky 

3) Menestyvien ihmissuhteiden(vuorovaikutustaidot) ja liekehtivän parisuhteen lainalaisuudet

4) Ajankäytön optimointi ja merkityksellisyyden maksimointi

5) Taloudellisen vaurauden perusta ja jatkuva kehitys

6) Sinun itse määrittämät tavoitteet (autamme näiden selkeyttämisessä!)

 
 
Valmennus sisällön lyhyt esittely:

Jokaisen valmennuksen jatkuva teema:

1. Selkeytetään ja kirkastetaan yhä tarkemmaksi mitä haluat, tarvitset ja missä fokus tulee olla, jotta johdat elämääsi kohti valitsemaasi tulevaisuutta! 

2. Varmistetaan, että käytössäsi on parhaat työkalut ja strategiat, joilla nopeutat matkaasi tavoitteisiisi!

3. Työskennellään ja puretaan mahdollisia sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja edistymisesi tieltä!

4. Valmennuksen aikana tärkein kivijalka, sinun henkilökohtaisessa tavoitteessa sekä yllä olevilla alueilla kehittymissä, on seuranta metodi, jolla valmentaja ja ryhmä varmistaa toinen toisiltaan, että sisäiset ja ulkoiset rajoitteet murtuvat, tieto ja oivallukset viedään arkeen, ja harjoitetaan toimiviksi rutiineiksi tuottamaan haluttuja tuloksia!

 
 

Valmennustapaamiset joka toinen tiistai 18:15 - 20:15

>Tapaamisten alussa virittäydytään teemaan n. 30-45min. Tämän jälkeen sparraamme(n.60-75min) jokaisen omaa tilannetta selkeämmäksi ja unelmia kirkkaammaksi sekä poistamme esteitä (sisäisiä ja ulkoisia) edistymisen tieltä!

> Tapaamiset ovat interaktiivisia valmennussessioita ZOOMin välityksellä, joten voit osallistua mukavasti kotoa käsin. Toiveena on, että pääset mahdollimman usein livenä paikalle ja mieluiten videoyhteyden kanssa. Jos kuitenkin olet estynyt tulemaan paikalle tai et pääse jollain kertaa osallistumaan aktiivisesti, niin tapaamisesta jää tallenne, jonka voit katsoa milloin tahansa.

> Jokaisen tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi tiivistelmän tämän kerran harjoitteista ja kotitehtävistä, joiden avulla opetellaan käyttämään läpikäytyjä työkaluja ja vahvistetaan kykyä Johtaa Omaa Elämää!

> Valmennusten koulutusosiot nauhoitetaan. Valmennusten tallenteet sekä kotiharjoitteiden tiivistelmät, jotka saat sähköposiisi tapaamisten jälkeen jäävät käyttöösi resurssipankiksi, johon voit palata uudestaan ja uudestaan aina kun tarvitset tukea tai inspiraatiota tulevaisuudessa!

 

Esimerkkejä valmennuksen sisällöstä tapaamisten muodossa:

 
1.Tapaaminen: Tavoitteet & Selkeys
 • Valmennuksen eteneminen!
 • Rajattomat mahdollisuudet sekä sisäisten ja ulkoisten esteiden tiedostaminen!
 • Selkeys: Löydä tavoitteesi ja motivaatio toteutukseen workshop!
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket ryhmän jäsenten kanssa
 
2.Tapaaminen:
Oma Arvo - Tyytyminen synnyttää tyytymättömyyttä!
 • Itseluottamus, oman arvon tunne ja toimeenpano kyky 
 • Ansaitset enemmän:
  • Saat vapauttaa energisyytesi ja elinvoimasi!
  • Talouden tervehdyttäminen: "Sinulla on ihan samanlainen oikeus olla miljonääri, kuin jollain muulla”!
  • Menestyvät ihmissuhteet ovat sinua varten!
  • Aika on luotu sinua varten!
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
3. Tapaaminen: Elinvoima & Terveys
 • Terveys, elinvoima ja energisyyden periaatteet, jotka toimivat kaikilla sekä erilaisten kehotyyppien tiedostaminen!
 • Talouden tervehdyttäminen ja taloudellisen momentumin aktivoiminen
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
4. Tapaaminen:
Ajankäyttö - Aika on luotu sinua varten!
 • Tavoitteiden viilaus
 • Ajankäytön optimointi ja merkityksellisyyden maksimointi
 • Suojele omaa aikaasi, huolehdi ja nauti siitä - AINA!
 • Miten ja mistä saat aikaa uusille rutiineille (terveysrutiinit, ihmissuhteet, työt ym.)
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
5.Tapaaminen:Ravinto, Fysiikka & Palautuminen
 • Ravinto- ja fysiikka -kehotyyppisi mukainen harjoitusohjelma
 • Rutiinit palautumiseen
 • Käytäntöön vieminen
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
6.HUOM! Tapaaminen maanantaina: Voittajan vuosi - seuraava taso!
 • Terveys, elinvoima ja energisyyden periaatteet
 • Itseluottamus, oman arvon tunne ja toimeenpano kyky 
 • Ajankäyttö ja merkityksellisyyden maksimointi
 • Talous kehittyvässä tilassa & momentum
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
7. Tapaaminen: Money, money, money
 • Taloudellisen vaurauden perusta, lainalaisuudet
 • Jatkuva taloudellinen kehitys ja momentumin todellinen hyödyntäminen
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
8. Tapaaminen: Ihmissuhteet
 • Menestyvien ihmissuhteiden salaisuudet ja vuorovaikutustaidot
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
9. Tapaaminen: Parisuhde
 • Liekehtivän parisuhteen lainalaisuudet (Rakkaus, Vetovoima ja Seksuaalisuus)
 • Parisuhteen taloussuunnitelma
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
10. Tapaaminen: Seuranta; missä mennään?
 • Seuranta, tilanne analyysi, toimivatko uudet tavat/toiminta
 • Löytyykö vielä haitallisia tapoja tai uskomuksia, jotka murretaan pois tieltä
 • Suunnitelmien päivitys ja toiminnan aktivointi
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
11. Tapaaminen: Yllätys!
 • Aihe valitaan ryhmän tarpeiden mukaan
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket
 
12. Tapaaminen: Aika Juhlia!
 • Menestyvän ja merkityksellisen tulevaisuuden varmistus
 • Juhlistetaan saavutuksiamme yhdessä
 • Henkilökohtaiset sparrailu -hetket

LÄPIMURTO -valmennusohjelma!

Sinun sijoituksesi: 295,00 € /kk 

Valmennuksen kesto 9 kuukautta, alkaa helmikuussa 2022

100% RAHAT TAKAISIN TYYTYVÄISYYS TAKUU! Jos et ole ensimmäisen kuukauden jälkeen täysin vakuuttunut ja ällikällä lyöty tämän valmennuksen voimasta, niin voit lopettaa ja palautan sijoittamasi rahat takaisin!

 

PARHAAN HINNAN TAKUU! Jos teemme kamppanjatarjouksia tai tarjoamme bonuksia, niin saat aina parhaat edut käyttöösi riippumatta siitä milloin olet lähettänyt hakemuksen!

 

KUN LÄHDET NYT MUKAAN SAAT YHTEENSÄ

3793,00€ BONUKSET ILMAISEKSI:

Valmennusohjelmaan mukaan lähteville isketään mukaan ainutlaatuinen kokonaisuus valmennuksia, jotka jo yksistään mullistaisivat kenen tahansa kyvyn toteuttaa tavoitteitaan täysin uudella tasolla...

 

1# BONUS:  3x LÄPIMURTO -päivää

(arvo yhteensä 885,00€)

 

2#BONUS: Henkilökohtainen LÄPIMURTO -verkkokurssi

( arvo 595,00€)

 

3#BONUS: OMAN ELÄMÄNSÄ JOHTAJA - Viikonloppu

(arvo 895,00€)

 

3#BONUS: VERKKOKURSSI KIRJASTO käytössäsi 12 kuukauden ajan!

(arvo 1418,00€)

 

HUOM! Bonukset poistuvat minä hetkenä hyvänsä,

riippuen osallistujamäärän kehityksestä!

 

Lisäksi, kun ilmoittaudut ryhmään mukaan nyt, niin saat kaikki 3793,00 euron BONUKSET sekä pääsyn LÄPIMURTO -valmennusohjelmaan  valmennusryhmään hintaan 295€ / KK!

 Joten laita hakemus heti tulemaan, lähde mukaan ja tehdään tulevasta ensi vuodesta käänteen tekevä ja elämäsi tähän astisesti paras - yhdessä!

 

100% RAHAT TAKAISIN TYYTYVÄISYYS TAKUU! Jos et ole ensimmäisen kuukauden jälkeen täysin vakuuttunut ja ällikällä lyöty tämän valmennuksen voimasta, niin voit lopettaa ja palautan sijoittamasi rahat takaisin!

LÄHETÄ HAKEMUKSESI (+kysymykset täältä)