Ilmainen etävalmennus torstaina 27.10. klo 19-20:30

 

Mulla peruuntui valmennustapahtuma huomis illalta, mut koska olin varannut illan joka tapauksessa töillle, niin päätin järkätä nopeimmille ilmaisen etävalmennusillan peruuntuneen tapahtuman tilalle!

 

Joten, jos vain ehdit hypätä linjoille huomenna 19-20:30, niin tarjolla olisi keinoja, joilla lisäät varmuutta elämääsi, näiden epävarmojen aikojen keskellä sekä miten hyödynnät elämäsi haasteita astinlautana rakentamaan tulevaisuudestasi mieleisesi!

 

Työstetään myös negatiivisten tunteiden käsittelyä ja niiden voimavaraksi kääntämistä sekä kerron miten tehdä omasta tulevaisuuden näkymästä entistä kirkkaampi jo tuon huomisen valmennuksen aikana!

 

Aikataulun puitteissa sparraan myös mahdollisimman montaa livenä paikalle tullutta löytämään läpimurtoja minkä tahansa tämän hetkisen tavoitteen tai haasteen kanssa… 

 

Eli, jos vain ehdit näin nopealla aikavälillä, niin tuu kertoon, minkä tavoitteen tai haasteen kanssa tällä hetkellä painit ja lupaan, että me löydetään keinoja, joilla saadaan läpimurtoon johtava ovi sulle auki! (Laitan valmentajan maineeni pantiksi tälle lupaukselle! 😬)

 

Joku saattaa miettiä, niin vastaan jo etukäteen, että Valmennuksesta tulee tallenne, joten kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et ehtisi huomenna paikalle!

Ilmoittaudu mukaan valmennusiltaan!

Laita nimi ja sähköpostiosoite alle ja klikkaa ilmoittaudu.