UNELMIEN PARISUHDE 

-valmennusohjelma

Täysin uudenlaiset tiedot, taidot, oivallukset ja toimintaohjeet  kaipaamaasi läpimurtoon parisuhteessasi!

 
Ilmoittaudu mukaan T√ĄST√Ą!

"Tämä on ollut kuin ajokortti, jota ilman ei saisi solmia parisuhdetta"

- Toni-75 

Unelmien Parisuhde

Oletko koskaan tuskastunut puolisollesi, kun hän ei ymmärrä sinua? Entä oletko koskaan pyöritellyt päätäsi, että miksi tämä on niin vaikeaa?

Me kaikki olemme. Mutta onneksi voimme helposti syventää ymmärrystämme ja me kaikki voimme oppia uusia parisuhdetaitoja! Yleensä ne taidot, jotka johtavat tuskailuun, vaikeuksiin ja sanaharkkoihin olemme oppineet sattumalta matkan varrella tai olemme mallittaneet ne ympäristöstä(omilta vanhemmilta, ystäviltä, kirjoista, lehdistä elokuvista, elokuvista jne.). Sattuman varaiset parisuhdetaidot eivät useimmiten kannattele suhdettamme kovin pitkälle ainakaan sellaiseen suuntaan minne suhteemme haluaisimme kulkevan.

Lopeta vanhan parisuhteesi kehittäminen ja vaihda suoraan uusiin ja toimiviin taitoihin, joilla luot parisuhteesi kokonaan uudelleen!

 

Mitä jos pääsisit oppimaan parisuhde taitoja, joita kukaan ei ole sinulle koskaan opettanut ja joista menestyvät parisuhteet tutkitusti rakentuvat?


Kuinkahan paljon elämääsi helpottaisi, kun tietäisit kuinka sinun tulee toimia menestyäksesi parisuhteessasi?


Vai mitä sanot? Kiinnostaisiko sinua oppia tutkittua tietoa, taitoja, työkaluja, ja saamaan toimintaohjeita, joiden avulla voit löytää seuraavaan läpimurron parisuhteessasi!

 

 

Ilmoittaudu tästä
  • Opit ymmärtämään ja kehittämään tunteitasi

  • Opit kiertämään halujen täyttämisen sudenkuopan.

  • Opit kääntämään keskinäisen erilaisuutenne vahvuudeksikonflikteista.

  • Opit miten valmistautua väistämättömään! 

UNELMIEN PARISUHDE -valmennusohjelmassa:

 

1. Opit ymmärtämään ja kehittämään tunteitasi parisuhteeseesi liittyen ja puolisoasi kohtaan. Koska parisuhde perustuu tunteille, tämä on yksi tärkeimmistä taidoista parisuhteen menestymiseen.

 

2. Opit kiertämään halujen täyttämisen sudenkuopan. Halujen täyttämisellä parisuhde päätyy useimmiten tyytymättömyyden ja toivottomuuden kierteeseen, siksi UNELMIEN PARISUHDE -valmennusohjelmassa opit ymmärtämään ja täyttämään omia ja puolisosi syvimpiä tarpeita ja siten nostamaan tyytyväisyytenne suhteeseenne uudelle tasolle ja mahdollistatte onnellisuuden jatkuvan kehittämisen suhteessanne!

 

3. Opit kääntämään keskinäisen erilaisuutenne vahvuudeksi, vapautuen erilaisuuden aiemmin aiheuttamista konflikteista. Puolisoiden erilaisuus asettaa suhteen usein haasteiden äärelle, mutta nyt opit käyttämään erilaisuutta hyväksesi kehittämään sen avulla lisää vetovoimaa sinun ja puolisosi välille sekä lisäämään intohimoa suhteeseenne!

 

4. Opit myös miten valmistautua väistämättömään: Saat käyttöösi käytännölliset strategiat siihen miten kuljetat unelmiesi parisuhteen onnistuneesti karikkoisten aikojen läpi, vapaaksi parisuhdeongelmista ja riidoista siten, että samalla vahvistatte suhdettanne ja suhteenne yhteistä kasvusuuntaa.

 

5. Saat käyttöösi: Parisuhteen pelikirjan, jonka avulla poistatte esteet menestyvän parisuhteen tieltä ja löydätte suhteellenne puoleensavetävän tulevaisuuden vision. Pelikirjan ansiosta ongelmat tipahtavat omille paikoilleen ja pystytte vaikuttamaan suhteenne kulkusuuntaan ja tietoisesti kehittämään haluamaanne tulevaisuutta!

 

6. Työkirja/harjoitteet: Valmennusohjelma sisältää konkreettiset harjoitteet ja käytännölliset ohjeet kaikkien yllä olevien aiheiden käytäntöön laittamiseen keskellä arjen rutiineja.

 

"KIITOS. Tulee kirjaimista: kiitollinen, iloinen, inhimillisyys, tapahtuma, opastus, sieluuni. Löysin tien sieluuni ja kumppaniini --> kasvoimme, vahvistuimme, RAKASTUIMME". - nainen 47-v (17-vuotta avioliitossa)

VALMENTAJA ESITTELY

Parisuhdevalmentaja

Heikki Harju

Heikin intohimo on löytää ihmisten ja parisuhteiden todelliset vahvuudet ja mahdollistaa läpimurtoja, joiden avulla he nousevat välittömästi seuraavalla tasolle ja alkavat hyödyntämään omaa ja parisuhteensa potentiaalia täysin uudella tavalla.

  • Valmennuskokemusta yli 18 vuotta
  • Intohimo voimaannuttaa ihmisiä ympärillä!
  • Voimaannuttava uskomus: Olet aina vain yhden ajatuksen päässä läpimurrosta!

"Koko parisuhde muuttuu, kun yksi ihminen muuttuu... Joten suhteen muuttamiseen tarvitaan vain yksi, joka on halukas tämän muutoksen tekemään!" - Heikki

 "Parisuhdevalmennus mahdollisti sen, että me voimme itse pelastaa suhteemme! Olen erittäin tyytyväinen.

- nainen 29v"

Mahdollisuus tutustua parisuhdeläpimurtoihin johtaviin tietoihin ja työkaluihin helposti ja yksinkertaisesti! 

Tullessasi työskentelemään nämä samat aiheet läpi henkilökohtaisessa valmennuksessa kulut nousevat helposti useampaan tuhanteen euroon. 
‚Äč

Nyt sinun on mahdollista saada nämä samat ideat, oivallukset ja työkalut, kuin henkilökotaisessa valmennuksessa, konkreettisesta, askel-askeleelta sinua ohjaavasta UNELMIEN PARISUHDE-valmennusohjelmasta 6 päivässä tai vaikka 6 viikossa, riippuen siitä minkä valmennuksessa tarjotun aikataulun ohjelman läpikäymiseen valitset tai valitsette.

 

 Nämä parisuhdetaidot ja työkalut toimivat vaikka puolisosi ei olisi alunperin edes kiinnostunut suhteenne uudistamisesta!

 

Täytä alta tilaus lomake ja saat

UNELMIEN PARISUHDE -

valmennusohjelman käyttöösi yli 40% tarjoushinnalla!

Hinta tavallisesti: 147,00 ‚ā¨¬†

P√§iv√§n tarjous: 89,00 ‚ā¨

Tilaa kurssi nyt, ennen kuin tarjous päättyy.

 Saat mukaasi 100% tyytyväisyys takuun!

 

Unelmien parisuhde -valmennusohjelma toimitetaan tilaajalle seuraavasti:


> 6 kpl verkkoympäristössä kuunneltavissa ja ladattavissa olevaa audionauhoitetta (mp3) valmennuksen aiheista. 
> Työkirja (pdf), jossa harjoitteet ja tehtävät tukemaan parisuhdetaitojesi kehittämistä ja oppisi käytäntöön viemistä.

> Tilatessasi valmennusohjelman saat sen heti käyttöösi!

Ilmoittaudu kurssille nyt heti!

 

TILAA KURSSI TÄSTÄ! 

Laita alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostisi ja klikkaa alla olevaa tilaus nappia.

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

UNELMIEN PARISUHDE -valmennusohjelma sisältää 100% tyytyväisyys takuun! Tämä valmennustuote sisältää 30 päivän rahat takaisin takuun. Voit tutustua valmennukseen rauhassa ja mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen ilmoitat siitä sähköpostilla 30 päivän sisällä tilauksestasi osoitteeseen [email protected] ja saat sijoittamasi rahat takaisin.

 

"Ihan mahtava kokonaisuudessaan" Ei tule mieleen mitään kehitystarpeita. Heikki oli huippuhyvä työssään, voi suositella! Retriitti lähensi meitä puolisona erittäin paljon. Retriitti itketti enemmän, kuin mikään pitkään aikaan (olikin jo tarvetta sille!). Retriittiin osallistuminen oli minulle helppoa ja haluaisin tämän viestin myös helpottavan muiden miesten osallistumista tuleville kursseille."

- Ismo 51v

 

"Loistavaa. Ilman ennakko-odotuksia hieman skeptikkona olen todella tyytyväinen, että tulin. Heikki, vedit porukkaa todella varmalla ja luottamusta herättävällä otteella läpi koko viikonlopun." - Timo 47v

 

"Kiitos paljon Heikki viikonlopusta! Kaikki toimi hienosti ja sujuvasti. Rohkaisit hienosti ihmisiä avaamaan lukkoja ja kohtaamaan toisiaan. Kävit oleellisemman kimppuun eli tietoa olisi voinut jakaa loputtomiin, mutta se ei olisi palvellut yhtä hyvin. Nyt keskityttiin olennaisimpiin ja tärkeimpiin kohtii. Kiitos <3." -Maiju"

 

"Kokonaisuudessaan loistava viikonloppu. Aika meni kuin siivillä tärkeän asian äärellä. Loistava. Ehdottomasti tarpeellisia työkaluja arkielämän haastekohtiin. Uskon vahvasti, että näitä "lääkkeitä" käyttämällä saamme parempia yhteisiä hetkiä ja vuosia." - Mies Kymestä 40"