Valjasta sisäinenvoimasi

-Luento nauhoite

Pääset kuuntelemaan nauhoitteen tämän luentoesittelyn esittelyn alta!

Luennon esittely:
VALJASTA SISÄINEN VOIMASI -luento

"Maailma on aina tunnetilasi mukainen!" 

-Heikki

Tunteet ovat toiminnan polttoaine.
Valjastamalla tunteet tavoitteidesi ja toimintasi tueksi valjastat suurimman inhimillisen luomisvoiman käyttöösi, jolloin kykysi ja voimasi toimia, toteuttaa ja ilmaista itseäsi sekä luoda se todeksi, mikä sisältäsi odottaa ulos pääsyä moninkertaistuu!

Maailma on tunnetilasi mukainen!
Hyvässä tunnetilasssa maailma on innostava, värikäs, kaunis paikka täynnä valinnan mahdollisuuksia. Huonossa tunnetilassa maailma on ikävä, harmaa ja tyhjä paikka, täynnä pakkoja ja vaatimuksia!

Sisälläsi myllertävien tunteiden voima on valtava!
Säännöllisesti kokemasi tunteet joko rajoittavat toimintaasi, kaventavat mahdollisuuksia ympärilläsi ja estävät sinua saavuttamasta unelmiasi ja nauttimasta elämästäsi tai luovat ympärillesi rajattoman taianomaisen mahdollisuuksien maailman.
Tapa miten kohtaat tunteesi ja miten käsittelet tunteitasi, joko estää sinua pääsemästä eteen päin elämässäsi tai mahdollistaa unelmiesi toteutumisen jatkuvasti nopeammin ja nopeammin!

Läpimurto tunteiden ymmärtämisessä, tuo vapauden ja sisäisen voiman käyttöösi! Uusimpien psykologisten läpimurtojen kautta on löydetty miten ihmisen tunteet rakentuvat ja miten ihminen itse voi vaikuttaa siihen millaisia tunteita hänen sisällään rakentuu ja millaisia tunteita hän säännöllisesti kokee.

Kyky vaikuttaa omiin tunteisiin on jokaisen ihmisen käytössä joka hetki, mutta vasta uusimmat psykologian suuntaukset ovat löytäneet nämä keinot ja osannut valjastaa ne yksinkertaisiksi ja helposti käytettäviksi ”työkaluiksi” vaikuttaa omaan tunne-elämään positiivisesti, voimaannuttavasti ja nopeasti.

_______________________________________________________________

VALJASTA SISÄINEN VOIMASI -aktiivinen luentovalmennus
Valjasta sisäinen voimasi -luennolla opetettiin:
- Yksinkertaisen mallin mistä ja miten tunteesi rakentuvat
- Mikä on ihmillisten tunteiden tarkoitus
- Miten muuttaa tunnetilaasi hetkessä


"Maailma on tunnetilasi mukainen!” -Heikki  


Tervetuloa mukaan nyt nauhoituksen muodossa ja ehkä joskus tulevaisuudessa päästään näkemään livenä!
Klikkaa alla olevan kuvan vasemmasa yläkulmassa olevaan "play" merkkiä ja sitten mennään... 

Olet vain yhden LÄPIMURRON päässä...

 

"Mahtava viikonloppu! Heikillä mahtava kyky valmentaa ja simplifioida asioita siten, että ne vihdoin menevät perille. Tässä käydään läpi asioita, jotka osuvat ytimeen, kun kyse on henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä. Heikki on ehdoton edelläkävijä tässä aiheessa ja hyvin lämpimästi suosittelen hänen valmennuksiaan kaikilla, jotka haluavat kasvaa ihmisenä ja mennä vauhdilla eteenpäin."
- Mies, yrittäjä, Helsingistä  

Tutustu viikonloppuun täältä!